Politica de confidentialitate

Site-ul www.fashionelegance.ro, este detinut si administrat de societatea S.C. TEXTIL FASHION ELEGANCES.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 37138607, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/437/2017 si cu sediul in Strada 1 decembrie 1918, nr 108,PASCANI, jud, IASI Romania, email: textilelegance@yahoo.com.

Navigarea pe site-ul www. fashionelegance.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
www. fashionelegance. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre www. fashionelegance. si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

 

 1. Definitii


  Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul www.fashionelegance.ro

  Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

  Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

  Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

  Vanzator –societatea . S.C. TEXTIL FASHION ELEGANCE S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 37138607, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/437/2017 si cu sediul in Strada 1 decembrie 1918, nr 108,PASCANI, jud, IASI Romania, email: textilelegance@yahoo.com.


  Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

  Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 

 1. Exonerarea de raspundere

  fashionelegance.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.fashionelegance.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.fashionelegance.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site www.fashionelegance.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

  www.fashionelegance.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.fashionelegance.ro acestea fiind puse la dispozitia www.fashionelegance.ro de catre furnizori.

  Informatiile incluse pe www.fashionelegance.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa textilelegance@yahoo.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.


  www.fashionelegance.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.  Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, fashionelegance.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

  Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe www.fashionelegance.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

  Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a  www.fashionelegance.ro si cu utilizarea si prelucrarea de www.fashionelegance.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

  Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale.

 

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre www.fashionelegance.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

www.fashionelegance.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe www.fashionelegance.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

 

 1. Inregistrarea ca Utilizator

  Pentru crearea unui cont pe site-ul fashionelegance.ro Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail validawww.fashionelegance.ro. poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 

 1. Pretul

  Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.
  Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.stefas.ro  sunt exprimate in Lei si nu contin T.V.A .

 

 1. Comanda

  Pentru a activa serviciul de comanda, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda. Aceste setari pot fi modificate oricand.

  Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

  fashionelegance.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

  Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant www.fashionelegance.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

  (Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitarii de comanda din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpara aceste produse nu este incheiat complet pâna când nu vom trimite un e-mail care va anunța ca produsele au fost expediate.)

  www.fashionelegance.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

  ·       esuarea / invalidarea tranzactiei online;

  ·       neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

  ·       date incomplete sau incorecte ale Clientului;

  ·       livrari consecutiv esuate;

  ·       alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.


  Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta,  www.fashionelegance.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

  Contractul se considera incheiat intre Client si www.fashionelegance.ro in momentul primirii de catre Client de la www.fashionelegance.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

   In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre www.fashionelegance.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care www.fashionelegance.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 2. Facturare – plati

  Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

  Plata se poate face online (card sau paypal) sau ramburs.

 

Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 1 – 5 de zile de la data confirmarii Comenzii.


Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personala (optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii). Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), www.fashionelegance.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar www.fashionelegance.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate

Cos

Sign in

No account yet?

Cauta produse dupa denumire
Shop
0 Favorite
0 Produse Cos
Contul meu